Vivaflore Darmtransit Comp 150 11692

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De darmen: ware pijlers van uw welzijn en uw dagelijks evenwicht.

Elke dag spelen ze een cruciale rol in de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen en toxines tijdens de vertering. Het is dus belangrijk om te zorgen dat ze goed blijven werken. Helpt u uw transit en zorgt u ervoor dat het opgeblazen gevoel verdwijnt, dan ervaart u een aangenaam gevoel van lichtheid en comfort en krijgt u weer een plattere buik.

Voor de ontwikkeling van Vivaflore maakten de onderzoekers van de Laboratoires SUPERDIET een harmonieuze mengeling van planten, biergist en fermenten:
Rabarber staat bekend om zijn ondersteuning van een goede darmtransit en draagt zo bij tot een plattere buik.
Hier wordt rabarber gecombineerd met 5 planten die onze consumenten al meer dan 20 jaar waarderen.

Dit fytocomplex werd onderzocht in een klinische studie met 100 deelnemers, die het effect van rabarber op de darmtransit heeft bevestigd.

Gebruik

1 tot 4 tabletten per dag. Maximaal 4 tabletten per dag.

Begin met 1 tablet per dag. Niet langdurig gebruiken zonder advies van een specialist (maximaal 1 week).

Samenstelling

Samenstelling: Chinese rabarber (wortel) – heemst (wortel) – bleke roos (blad) – artisjok (schutblad) (draagstof: maltodextrine – antioxidant: citroenzuur) – basilicum (blad) – koriander (vrucht) – biergist (gluten). Antiklontermiddel: tricalciumfosfaat – aardappeldextrine – melkzuurfermenten (draagstof: maltodextrine): Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus.

Indicatie

Darmtransit - Platte buik

Contra indicatie

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Niet aanbevolen in geval van maagdarmstoornissen, galwegobstructie, ernstige dehydratatie en nierproblemen. Niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor planten van de composietenfamilie. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen en in geval van galstenen. Wacht minstens 1 uur tussen de inname van dit product en de inname van geneesmiddelen. In geval van een langzame transit kunt u best veel drinken en vezelrijk eten. Vermijd overmatig gebruik van andere zoethoutbronnen gedurende de inname van dit product.

Gegevens
CNK1271212
FabrikantenSuperdiet Laboratoires
MerkenSuperdiet
Breedte83 mm
Lengte112 mm
Diepte50 mm